Workshops

Schedule of workshops, demos and talks.

 

 

 

Thursday
Room number Code Time Teacher Title Duration Price
G31 AD01 10.00am Angela Daymond Big Stitch Quilting – Fantastic Feathers 1.5 hours £20.00
4 CA01 10.30am Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An Introduction to Scrumble Crochet 1.5 hours £20.00
1A MB01 11am Margaret Beale Fusing Fabric 1 hour £12.00
2 GT01 11am Gillian Travis Quirky Birds Coaster 1 hour £12.00
87 DS01 11am Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
G27 IS01 11am Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Sari silk flower brooch 1 hour £13.00
3 SP01 11.15am Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
2 LC01 12.15pm Linda Connell, The National Needlework Archive Basic Smocking for Beginners 1.5 hours £20.00
4 CA02 12.30 pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce Peg Loom Weaving 2 hours £25.00
1A AH01 12.30pm Anne Hellyer Quayside Postcard 1 hour £12.00
G31 AD02 12.30pm Angela Daymond painted landscapes using natural colours 2  hours £25.00
1B OS01 1pm Catherine Howard & Nadine Tabberer (On the Surface Textiles) Silk Vessels 1 hour £20.00
87 DS04 1pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
3 SP02 2pm Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
G27 IS02 2.30pm Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Foundation pin cushion 1 hour £13.00
4 CA03 2.30pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An introduction to carding and spinning from raw fleece 2 hours £25.00
87 DS07 3pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
G91 Join on stand Ongoing drop in session Rag Rugs Rag Rugging 20 mins £3 to £4
Friday
Room number Code Time Teacher Title Duration Price
G91 Join on stand Ongoing drop in session Rag Rugs Rag Rugging 20 mins £3 to £4
G31 AD03 10.00am Angela Daymond Kantha Beach Huts 3 hours £35.00
4 CA04 10.30am Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An Introduction to Scrumble Crochet 1.5 hours £20.00
1A MB02 11am Margaret Beale Fusing Fabric 1 hour £12.00
2 GT02 11am Gillian Travis Uzbek Coats small wall hanging 1 hour £12.00
87 DS02 11am Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
G27 IS03 11am Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Take two stitches 1 hour £13.00
3 SP03 11.15am Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
2 LC02 12.15pm Linda Connell, The National Needlework Archive Basic Smocking for Beginners 1.5 hours £20.00
4 CA05 12.30 pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce Peg Loom Weaving 2 hours £25.00
1A AH02 12.30pm Anne Hellyer Quayside Postcard 1 hour £12.00
3 DB04 12.30pm Debby Bird Daisies and dandelions with dissolvable fabric and machine embroidery.  (Sewing Machine Class) 1 hour £20.00
G31 AD04 12.30pm Angela Daymond Adorable Wool Applique – Heart scissor keeper 1 hour £20.00
1B OS02 1pm Catherine Howard & Nadine Tabberer (On the Surface Textiles) Silk Vessels 1 hour £20.00
87 DS05 1pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
2 SH01 2pm Sallieann Harrison Commemorative 2018 Wool Applique Pincushion 2 hours £23.00
3 SP04 2pm Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
1B DB01 2.30pm Debby Bird Botanic Batik, soy wax resist patterning on fabric. 1 hour £20.00
G27 IS04 2.30pm Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Sari silk flower brooch 1 hour £13.00
4 CA06 2.30pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An introduction to carding and spinning from raw fleece 2 hours £25.00
87 DS08 3pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
Saturday
Room number Code Time Teacher Title Duration Price
G91 Join on stand Ongoing drop in session Rag Rugs Rag Rugging 20 mins £3 to £4
G31 AD05 10.00am Angela Daymond Shibori to go 1.5 hours £20.00
4 CA07 10.30am Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An Introduction to Scrumble Crochet 1.5 hours £20.00
1A MB03 11am Margaret Beale Fusing Fabric 1 hour £12.00
2 GT03 11am Gillian Travis Interchange Applique 1 hour £12.00
1B LG01 11am Lizzie Godden Introduction to ecoprinting and natural dyeing 3 hours £35.00
87 DS03 11am Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
G27 IS05 11am Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Sari silk flower brooch 1 hour £13.00
3 SP05 11.15am Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
2 LC03 12.15pm Linda Connell, The National Needlework Archive Basic Smocking for Beginners 1.5 hours £20.00
4 CA08 12.30 pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce Peg Loom Weaving 2 hours £25.00
1A AH03 12.30pm Anne Hellyer Quayside Postcard 1 hour £12.00
3 DB05 12.30pm Debby Bird Daisies and dandelions with dissolvable fabric and machine embroidery.  (Sewing Machine Class) 1 hour £20.00
3 DB06 12.30pm Debby Bird Daisies and dandelions with dissolvable fabric and machine embroidery.  (Sewing Machine Class) 1 hour £20.00
G31 AD06 12.30pm Angela Daymond Kantha flower garden 2 hours £25.00
87 DS06 1pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00
1A OS03 1.45pm Catherine Howard & Nadine Tabberer (On the Surface Textiles) Silk Vessels 1 hour £20.00
2 SH02 2pm Sallieann Harrison Commemorative 2018 Wool Applique Pincushion 2 hours £23.00
3 SP06 2pm Sarah Patterson Laminated Makeup Bag 1 hour £15.00
1B DB02 2.30pm Debby Bird Botanic Batik, soy wax resist patterning on fabric. 1 hour £20.00
1B DB03 2.30pm Debby Bird Botanic Batik, soy wax resist patterning on fabric. 1 hour £20.00
G27 IS06 2.30pm Hazel Ryder and Terry Donaldson.  In stitches Take two stitches 1 hour £13.00
4 CA09 2.30pm Casalana the Woolhouse – Karen Boyce An introduction to carding and spinning from raw fleece 2 hours £25.00
87 DS09 3pm Selina Carr of Dinky Sreens Screen Printing workshop: Print your owm gorgeous snuff bag 1 hour £12.00

Scroll down to download the full guide and the booking form. To book, download and post in the booking form, below, or call 0117 907 1000.

 

Workshop spaces are limited, so early booking is essential to ensure your place at your chosen class/workshop.  You can pre-book a space by downloading the booking form, and sending it, along with the appropriate payment, to Nationwide Exhibitions, PO Box 20  Fishponds, BS16 5QU, or by calling 0117 907 1000 and paying by card, don’t forget to buy your ticket to get into the show at the same time!  Any places that remain may be booked at the show on a first come first served basis.   Payments on the day to be made by cash.

Please collect your pre-booked workshop/ class tickets from the Organisers’ office on the day, and make sure to give your ticket to the teacher at the class.

Workshop-booking-form

Guide to classes 2018 v4

 

Location

Address

UWE Exhibition and Conference Centre
North Entrance
Frenchay Campus
Filton Road
Bristol, BS34 8QZ